Searching...

WebcamMax 7.6.4.8 + Patch & Keygen

10:10:00 PM

WebcamMax 7.6.4.8 + Patch & Keygen
Posting lagi ah sebelum tidur.. hohoho
Dulu kan dhizka udah pernah tuh share WebcamMax v7.5.4.8, sekarang dhizka akan share versi yang lebih baru nya lagi temen-temen.. Yaitu versi 7.6.4.8 ini..
Kenapa sih harus WebcamMax 7.6.4.8? Software ini memiliki banyak sekali efek pada webcam kita temen-temen, dari frame, asesoris, visual efek, dll. Cocok banget nih buat temen-temen yang doyan narsis foto-foto..
hhoohoho
Yang lucu nya itu ada efek-efek yang bisa merubah muka kita, jadi penyoklah, jadi kaya lagi marah lah, banyak deh.. ayoo coba ajaa.. hoohoho

 

Key Features

  • Thousands of Fantastic Effects
    Thousands of cool effects for your live video chats and video recording. You can download limitless effects at webcammax.com.
  • Video Recording
    Record your fantastic videos show with our cool effects to broadcast on YouTube or Facebook.
  • Virtual Webcam
    Share your video clips or desktop screen with family and friends through your Instant Messengers even without a real webcam.
  • Easy to Share
    Directly share your cool videos and photos with family or friends on Facebook. You can also upload and share your videos on Youtube.
  • Doodling and PinP
    Paint on the video box freely and directly. You can also broadcast different sources at the same time with Picture in Picture feature.
  • Work for All
    Work for almost all webcam programs such as Windows Live Messenger, Skype, Yahoo Messenger, ICQ, Paltalk, Camfrog, YouTube, Ustream, JustinTV, and much more.

Minimum System Requirements:
  • Windows XP/Vista/7 32 dan 64 bit


Download :

Installer + Patch & Keygen :
Download WebcamMax 7.6.4.8 + Patch & Keygen Via MF (28 MB)

Patch & Keygen Only :
Download Patch & KeygenWebcamMax 7.6.4.8 Via MF (189 KB)


Tested by me (Windows 7 Ultimate 32-bit) Worked
Posted by Admin Okky

WebcamMax 7.6.4.8 + Patch & Keygen