Searching...

Worms Crazy Golf

9:56:00 AM

Worms Crazy Golf
Kali ini dhizka akan share game lucu nih temen-temen, namun menantang dan seru.. dhizka aja sempet mainin lama. -___- hahhahaa
Publishernya masih sama temen-temen si Team17 ini yang selalu mem-produksi game-game Worm.. hahahah
Kalo biasanya kita main Worm perang-perangan, kali ini main Golf.. hahhha
Kenapa namanya Crazy Golf? Karena dalam
Worms Crazy Golf ini banyak sesuatu yang menjadikan bukan main golf biasa temen-temen, seperti pake meriam, di naikin ke kereta gantung, dll.
Tapi yang jelas game ini bener-bener bermain golf, dan ga se-sepele nama game nya, untuk memainkannya juga butuh skill, mampu memperkirakan arah angin dan lainnya.. Ayoo dicobaa....


Liat game trailernya, seru dan lucu..


Worms Crazy Golf System Requirements
Publisher: Team17 Software
Developer/Developer : Rockpool Games / Team17 Software
Genre: Sports

Worms™ Crazy Golf is a hilarious mixture of the explosive action of Worms™ and the puzzle-based
challenges of crazy golf! All of the trademark Worms™ humour, comic violence, and cartoon visuals
are present, combined with addictive yet accessible golf gameplay.

Features :
    * EXTENSIVE SINGLE-PLAYER CONTENT:
      - Single-player career mode – x3 18-hole courses – Britannia, Pirate Cavern and Graveyard,
with Steam Achievements.
      - Single-player challenge mode – x15 challenges with leaderboards.
    * LOCAL MULTI-PLAYER ACTION: Hot-seat multi-player for up to 4 players.
    * HIGHLY RE-PLAYABLE PUZZLE-BASED GAMEPLAY: Crazy golf! Navigate the hilarious, and increasingly challenging, holes in unique ways with interactive objects, utilities and ball spin.
    * WORMS™ HUMOUR AND CHARACTERS: Worms™ humour! Exploding sheep, teleports, ball-whacking Old Women, ball-stealing moles, mines, magnets and even new bats!
    * CRAZY CUSTOMIZATION: Customize the name, hat, club, speech and balls of your worm, and earn in game cash to unlock even more customization options.

System requirements
--------------------------------
OS: Windows XP, Vista, 7
Processor: 1.25GHz AMD Athlon or Intel equivalent
Memory: 1 GB RAM
Graphics: 128MB Video Card (GeForce4 or equivalent card)
DirectX®: DirectX® 9 or above
Hard Drive: 626 MB Space Free
Sound: DirectX® 9.0c-compliant sound card
Other Requirements: Internet connection required


Download
Download Worms Crazy Golf Via MF (719 MB)
Password
Harus Diketik


Tested by me - Windows 7 Ultimate 32-bit. Worked
Posted by Admin Rizka

Worms Crazy Golf